Do not remember me!
/ / / Cant Access Admin Panel

Cant Access Admin Panel

Can't Login To Admin Panel

Hi,

I tried to login to admin panel yesterday and it kept giving me the authentication box every time I entered the username and password. I had been in a couple of times earlier as usual with no problem.

Tried today still could not login.
Username and Password are 100 percent correct.

Can someone please help with this.

Is it another way to get to the admin panel?

What can I do to get back to posting?

Thanks Added by: in Others on
if you can login to main page using admin account but can't get into admin.php then be sure that password you see is popup from DLE not security layer like htaccess or any hacks you use to protect admin.php, 100% correct password is not always correct answer if your admin cp files and folder are protected by third party script or hack or htaccess...

did you set "Login mode: - secured -"? if yes then I am not surprise on what you see...in that case set it back to "- persistent -", read this topic
http://www.dlestarter.com/forum/showtopic/1310-helpi-cant-login-to-admin-area
Answered by: MongKol



0

Comments 3

  1. MongKol
    0
    MongKol Currently Offline → 8 September 2015 11:54

    if you can login to main page using admin account but can't get into admin.php then be sure that password you see is popup from DLE not security layer like htaccess or any hacks you use to protect admin.php, 100% correct password is not always correct answer if your admin cp files and folder are protected by third party script or hack or htaccess...

    did you set "Login mode: - secured -"? if yes then I am not surprise on what you see...in that case set it back to "- persistent -", read this topic
    http://www.dlestarter.com/forum/showtopic/1310-helpi-cant-login-to-admin-area
     N/A |  37
    1. 1lear1
      0
      1lear1 Currently Offline → 8 September 2015 15:29

      Thanks Mongkol,

      Appreciate the response and direction. I am able to get in now *set extralogin to 0 and ipcontrol to 1*, only thing is that now when I try to go from one section to another in the control panel it wants me to enter my username and password again.

      If I go to edit news I have to enter un and pw, then if I go to submit news I have to enter un and pw, every page I go to I'm met with the login again.
       2 |  3
  2. MongKol
    0
    MongKol Currently Offline → 15 September 2015 22:15

    first you need to clear all cache and browser cache. but this won't fix the problem then contact your server admin to disable all server cache, in your case I assume that your server is running either xcache or varnish or some other server cache...you will have problem with any of those server cache so you can either disable it or change the host...that's only choice you have...
     N/A |  37

Information

Would you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.